Monbana Chocolaterie

Monbana är en fransk chokladtillverkare sedan tre generationer. De erbjuder ett universum av chokladkakor, varm choklad, presenter och säsongsbetonade produkter av hög kvalitet!

Tack vare sina experter har Monbana utvecklat sin choklad genom åren och skapat nya smaksensationer som gjort chokladen ännu lyxigare och som verkligen tillfredsställer alla dina sinnen. Deras önskan att utveckla ett komplett utbud till alla chokladälskare, såsom chokladkakor samt chokladpulver, har säkerställt deras plats på marknaden för försäljning av te, kaffetillbehör och även design.

År 1934 grundade Ludvig Guattari Monbana sitt företag som specialiserade sig på tillverkning av kakaosmör och kakaopulver. Sedan 1947 har Louis Guattari och hans två söner, genom sin expertis, lyckats utöka sin produktion från rostning och krossning av kakaobönor till att ta fram chokladpulver. Monbana levererade från början främst till olika kollektivboenden men har efterhand lyckats bygga upp ett stort prestigefyllt varumärke och konkurrerar nu med de riktigt stora varumärkena på marknaden. 1985 hade Monbana 30 anställda vilket år 2007 hade ökat till ca 300. Idag har Monbana två produktionsanläggningar i Frankrike och deras chokladprodukter säljs i över 30 länder runt om i världen.

Läs gärna mer på: www.monbana.com

Klicka här för att se produkter.

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Senast inlagda produkter
Lakritsprovning 22 augusti
Lakritsprovning 22 augusti
295 kr
Lakritsprovning 8 augusti
Lakritsprovning 8 augusti
295 kr
Lakritsprovning 4 juli
Lakritsprovning 4 juli
295 kr