Om GodaSaker

GodaSaker är en webbutik som erbjuder premiumprodukter och presentförpackningar direkt till slutkonsument och företag. Vår ambition är att erbjuda ett sortiment av unika och exklusiva produkter som helst ska vara ekologiska och/eller rättvisemärkta med fokus på det naturliga.

Bakom GodaSaker står importbolaget ScandChoco AB som sedan år 2005 arbetar med import och distribution av premiumprodukter.

ScandChoco AB grundades av Martin Jörgensen år 2005 och som namnet antyder var det choklad som företaget först fokuserade på. Martins bakgrund är inom hotell- och restaurangbranschen där han drivit egna verksamheter, bland annat VD för Hotel Kullaberg i Mölle. Ursprungligen är ScandChoco en förkortning av Scandinavian Chocolate Company, men när man kort därefter började importera även andra produkter förkortades namnet ner till ScandChoco.

På en resa till Ecuador 2005 mötte Martin Pierrick Chouard som lärde honom allt om kakao och choklad. På Fancy Food mässan i New York samma sommar hittade Martin flera av de produkter som ScandChoco idag fortfarande jobbar med. I produktsortimentet finns förutom choklad även naturliga chips, fräscha fruktdrycker, saftig lakrits och utsökt te.

Förutom de importerade varumärkena som ScandChoco exklusivt distribuerar på den svenska och i vissa fall Skandinaviska/Europeiska marknaden, finns egenutvecklade varumärken såsom; Lakritsfabriken i Ramlösa, Lakritskungen och Helsingborgs Kakfabrik.

GodaSaker startades 2006 som en renodlad Tea Forté-webbutik men byggdes under 2008/2009 om till att omfatta ScandChocos samtliga produkter. På sikt har vi en vision att öka sortimentet och skapa tillgänglighet för fler unika produkter inom vårt segment, som inte nödvändigtvis behöver vara vår egen agentur.

Är du intresserad av att vara återförsäljare av våra produkter eller har några andra frågor, vänligen kontakta oss:

GodaSaker.se/ScandChoco AB
Dannfeltsgatan 12
256 57 RAMLÖSA
Telefon +46 42 29 27 90
Email info(at)scandchoco.se

www.scandchoco.se 

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Senast inlagda produkter
Lakritsfabrikens julkalender
Lakritsfabrikens julkalender
490 kr
Pul Biber
Pul Biber
75 kr
Rose salt
Rose salt
75 kr